Restauracja

Niepowtarzalny klimat, miła i dyskretna obsługa, a przede wszystkim smaczna kuchnia to główne zalety naszej Restauracji. Bazę surowcową naszej kuchni stanowią naturalne składniki, które w większości wytwarzane są w lokalnych gospodarstwach rolnych. 

Część potraw przygotowujemy metodą Sous–vide.

Jest to technika gotowania produktu w szczelnie zamkniętych workach próżniowych. Podstawową zaletą gotowania Sous–vide jest mniejsza redukcja produktu wyjściowego niż podczas gotowania tradycyjnego. Jeśli natomiast chodzi o smak potraw to jest on bardziej wyjątkowy i delikatny a ich struktura pozostaje nienaruszona. Co więcej, metoda ta sprzyja zachowaniu witamin i mikroelementów, nie wymaga też wielu przypraw i ziół jak przy tradycyjnym gotowaniu, gdyż naturalne soki są zatrzymywane w potrawach.

Zajączkowo 18, 76-251 Kobylnica tel. 59 722 08 68, e-mail: recepcja@golfzajazd.com.pl
Partnerzy:

djmaro.gif

wykonanie: strony internetowe słupsk